31. 1. 2012

Pelíšek pro mašinku...



V Marině 10/2011 Bellet ušila moc krásný pelíšek pro mašinku, mnohá děvčata už také a jak nedávno výstižně popsala Táňa - ttalbi svou rychlost při vzniku jiného projektu: "O dvě kola za pelotonem" :o))) - ušila jsem pelíšek konečně i já pro mašinku svou...
No, nic moc. Vařila jsem z letitých zásob, ale konečně jsem použila snad 50 let staré veliké knoflíky kdo ví z čeho :o)








Vybírat není problém, ale VYBRAT - to už problém je... :o)



A jen tak pro zajímavost - takhle to vypadá v kuchyni při takovém mém menším "tvoření". Ó jak já toužím po svém bordel-pokojíčku....:o))



28 komentářů:

  1. Ale to je pěkné, mašinka se má, má moc hezký pelíšek. Však na něm má také svůj podíl. Přemýšlím o takovém pěkném pelíšku pro moje jehlice, zasloužily by si ho, chuděry. Velké knoflíky s monstr dírami závidím, šikly by se mi na zpracování vlny do česanců. Budu muset vyrazit někam na knoflíkové průzkumy. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladěnko, moje jehlice se válejí mezi krabicema v jedné z mnoha skříněk v naší domácnosti, kterou jsem si zabrala jen pro sebe(pletení a staré Burdy), protože jsem ji NUTNĚ potřebovala :o)) Velké knoflíky jsou jen ty našité na pelíšku. Ty ostatní jsou malé - to jsem si je tak vyselektovala, že možná našiju i malé, no a pak jsem to udělal úplně jinak, ale vyfotila jsem si je alespoň :o)

      Vymazat
  2. Teda Leni, ten je naprosto dokonalý, s těma knoflíkama jsi to parádně vymyslela, máš to krásně sladěné:-) No a vůbec se nestresuj, že jsi "za pelotonem", já jsem třeba z posledních dvou Marin vůbec nic neušila, nestíhám, a to by mi čas záviděly mnohé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Jani, já jsem právě z úplně všech Marin zatím ušila jen toto! :o))))
      A díky :o)

      Vymazat
  3. No to je nádherný pelíšek!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny, celý kvitne :) A našu kuchyňu ani nefotím, u Teba to aspoň vyzerá tak nejak usporiadane, farebne. U nás ako po výbuchu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, usporiadane...Toto je foto takové mírnější verze :o)))
      ...nesnáším, když to musím uklízet kvůli tomu, že se na něm má jíst!... :o))
      A děkuji Barunko :o)

      Vymazat
  5. Leničko, to je tedy vymazlený pelíšek. A jak sis vyhrála s vyšíváním. Už i na jiné fotečce jsem studovala a žasla, jaké vyšívací stehy ovládáš. Budu Ti ho chodit závidět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji, ale já moc stehů neovládám - to se musím kouknout vždycky na nějaký obrázek a zkusit, či "to dám" a když jo, tak někdy něco použiju :o))

      Vymazat
  6. Leni♥ pelíšeK jsi vymazlila parádně :-)a víš ty co ,já mám svoji zašívárnu ,ale mohu Tě ujistit ,že mám mnohem větší bor...takže s více místem i víc nepořádku..samozřejmě ,že šicího :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táni, děkuji :o)
      No právě - zašívárnu můžeš zavřít a nechat rozdělanou práci i několik dní! Já po několika dnech roztahaných věcí v kuchyni pozoruju na manželovi jemné náznaky "jak formulovat na papír žádost důvodu k rozvodu" :o))))

      Vymazat
  7. je opravdu nádherný, moc se ti povedl a ty kytičky z knoflíků, tak ty jsou!

    OdpovědětVymazat
  8. Leni to je krásný pelíšek jsi šikulka šikovná !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělá vychytávka s těmi knoflíky. Báječný obleček. Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Je moc krásný a ty kytičky super.

    OdpovědětVymazat
  11. Jak nic moc? Leni, vždyť je krásný!!!!! Zásobička knoflíků je taky super :-)))

    OdpovědětVymazat
  12. Katuš, díky :o) Zásobička knoflíků je průběžně doplňována z odstraňovaného šatstva. V koši ty knoflíky už nikomu na nic nebudou, tak proč je vyhazovat, že? .o)) Ale jo, sem tam i nějaké koupím... :o)

    OdpovědětVymazat
  13. Leni, paráda!!! Nádherně jsi to ušila! A ty knoflíky... jak já je miluji! Ještě že jsem si zabrala plechovku od babičky :-)

    OdpovědětVymazat
  14. To je náádhera. Jenda miluje knoflíky.

    OdpovědětVymazat
  15. :) Podle nadpisu jsem myslela, že se bude šít něco pro děti na vláček. Stroj má moc pěkný obleček!
    M

    OdpovědětVymazat