19. 1. 2012

Haloooo, poštáááá....

Jo, pošta. Přímo od paní poštmistrové!
PAVLÍNKO, to se dělá? Sedím tady s knedlíkem - ne na talíři - a koukám na ta písmenka před sebou a nevím, co psát... No, takže asi nejdřív poděkuju .... DĚKUJUUU!!! :o)

Takže, co o tom vím? Mám zanechat odkaz na človíčka, který mě má rád - to je Pavlínka . Dále bych měla vybrat 5 (jenom 5???) blogů, mně milých, maličkých, maximálně se 200 pravidelnými čtenáři, zanechat jim vzkaz na blogu, či e-mailu o mém úmyslu a umístit ocenění na blogu svém...Tak činím teď.


Je neuvěřitelné, kolik krásných lidí jsem "potkala" něco málo před rokem a kolik "kamarádek" z toho vzniklo? Ty uvozovky jsou tam proto, že zatím (ZATÍM) je to pořád ještě ve světě nehmatatelném, ale není možná a dá-li Pánbíček a bude zdravíčko, tak snad (SNAD)jednoho krásného dne i na živo. Na hodně z vás bych si opravdu chtěla šáhnout. Jestli se mi celou tu dobu nezdáte.
Třeba taková Milka - to je neuvěřitelně šiková kočenka..Já mám sice prakticky pokaždé z těch jejich obrázků depku ale zároveň koukám v úžasu a týrám se prohlížením furt dokola.
Nebo její kamarádka Jahůdka. Viděly jste její kryt na mašinku? Ne??? Tak šup šup! A taky ty tašky.. Zase tašky...Jak říkám - dělá mi dobře to sebe-týrání. Jo a má kočku - takže kámoška :o))
A pak tady mám jednu skorosousedku, sice teď žije v Poděbradech, ale pochází z dědinky kousek od Třince a kousíneček od Záolší, kde mám svou milovanou zahradu. Jolanko, Tebe bych taky strašně moc chtěla poznat na živo.
Není to tak dávno, co jsem narazila na blog, který mi opravdu přirostl k srdci. Blog Vladěnky. Tam jsem každý den. A hltám to jejich hospodářství a Vladěnku přímo "žeru", protože to, co ona umí s vlnou...No, však si počtěte.
A znáte Jitušku ? Znáte, že? Tam jsem přímo ztracená a taky nevím, na co koukat dřív!
No, tak to by bylo těch pár, o kterých jsem MUSELA přemýšlet a z těch 15 na papíře tužkou vylosovat...
Je to málo a nejspíš by tady bylo víc, než jen 15 jmen. No ale když jsou taková pravidla...

Kočenky, jsem ráda, že o vás vím....Vaše Lenka

5 komentářů:

  1. Šmankote, Leni, tak teď jsi mi vyrazila dech!!! Strašlivě moooc děkuji a moooc si toho vážím! :-) ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. jééééjeje no páni, já su tááák ščasnááá ! děkuju moc a jdu studovat co mám dělat :-) děkuji ti a moc Leni !!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, teda, došla mi slova:-) Moc děkuji a moc si toho vážím, my to dnes s Milkou probereme osobně:-)Ale výběr dalších šikulek bude ovšem těžký, co tak koukám, tak už se skoro všechny pyšní tímto oceněním:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, gratuluju k rozhodně zaslouženému ocenění:o) Nebýt limit 5, tak jse ti ho posílala já :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, v první řadě ti chci popřát k tvému ocenění, určitě si ho zasloužíš. A za druhé ti chci říct, jak moc si vážím toho, že mám v tobě takovou čtenářku. Díky za tvou přízeň i návštěvy. Odkaz na tebe už u mě dávno funguje, těším se na každý tvůj další příspěvek. Takže nezbývá než štafetku poslat dál.

    OdpovědětVymazat