29. 8. 2015

Tak jsme ho viděli...

oceán.
Před rokem a pár dny jsem se poprvé koupala v oceánu. Jsou to trochu bujnější vlny, než na Jadranu ale tak nějak jsem potlačila pud sebezáchovy a vrhla se do nich :) A těch "pokladů" v písku!
Mám hromadu úlomků krásných hřebenatek a nějakých takových škeblí, ale musím si ještě, samozřejmě, že nutně, jenom nevím, kdy na to dojde, pořídit když ne celou mini vrtačku, tak alespoň zubařský vrták. Neboť jsem zkoušela vyšolichat dírku obyč vrtákem a škeble se mi chechtala, že to šimrá :)) Takže zatím čekají....a čekají...
Bylo to krásné, ale zrádné. Byli jsme na Fire Islandu, na straně oceánu. Byli jsme tam v úterý a spálili jsme se... Pamatovat si to budu fakt dlouho, protože ty další dny jsem ani kabelku na rameno nemohla nahodit :)) No a pak v pátek byla svatba a když jsme se chystali, tak jsme se střídali u zrcadla a loupali si kůži tu z nosu, tu z ramínek.... Jo, dobrý zážitek to byl :))
Všimla jsem si, že celou dobu tam bylo úplně jiné světlo, než jaké jsem kdy u nějakého moře viděla. Bylo nádherné.. Nádherně i voněl vzduch.. A příjemně osvěžující byla vodní tříšť v něm..
Ta bolavá ramínka za to stála!










No a večer, po drinku v baru na stojáka a bezva večeři (mořské potffory) v sedě u stolu návrat do civilizace NY



2 komentáře:

  1. Leni, krásné. Musí to být opravdu úžasný zážitek :) No, však to nebyla poslední příležitost, ne? :) J.

    OdpovědětVymazat
  2. Pan Pedro Kontaktní e -mailové údaje, pedroloanss@gmail.com. To mi pomohlo s půjčkou 200 000,00 eur na zahájení mého podnikání a jsem velmi vděčný, bylo pro mě opravdu těžké snažit se udělat cestu jako svobodná matka, ale s pomocí pana Pedro Když sleduji, jak se moje firma roste silnější a také se rozšiřuje.
    Vím, že vás možná překvapí, proč tu takové věci dávám, ale opravdu musím vyjádřit svou vděčnost, takže kdokoli, kdo hledá finanční pomoc nebo prochází útrapami s jejich obchodem nebo chce zahájit obchodní projekt utrpení ..
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat