20. 10. 2013

Na Radhošti...

.... po večírku se spolužáky v hospůdce Na Rybníčku ve Frenštátě, kdy jsme se opět viděli, tentokrát už po 30-ti letech.... (jeden by brečel...)
Strašně se mi líbí skládání takového toho paměťového puzzle, kdy si každý ze všech těch výletů a zkoušek a internátových příhod pamatuje něco a dáváme to dohromady... A občas se divíme a nevěříme, že jsme tam byli, že jsme to dělali, že jsme to prožili a zároveň přežili... A že už mezi sebou máme i první padesátnici... A při tom se do seznamu zase zapisují kontakty (po kolikáté už..) a slibujeme si, že se zase za 5 let sejdeme, tedy alespoň ti, kteří o to stojí... Já o to stojím moc, mí milí spolužáci!
A po noclehu v cizí posteli jsem se sama vydala směr Pustevny. Když už jsem byla tak blízko a předpověď slibovala neuvěřitelně krásný den, byl by hřích neužít si to, co máme přímo pod nosem, ne?
Z Ráztoky po zelené do sedla mezi kaplí a sochou Radegasta, na hřebeni vpravo po modré, nadechnout se historie u kaple a pak hřebenem se spoustou dalších pěších i kolo-turistů k soše boha hor a dál k nádherným Jurkovičovým útulnám a pak sešupem po sjezdovce (v životě by mě tam na lyžích nikdo nedostal!!!) na Ráztoku. 
Suvenýry? Krásné fotky.... uklizeno v hlavě... dva puchýře... únava po probdělé noci.... a jeden nádherný telefonát z USA v 1,45.... "Mami, jsme na Empire State Buildingu a Joe mě právě požádal o ruku"...
Tož tak ... :)



















6 komentářů:

  1. Leni, tolik krásných zážitků za dva dny ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Tož Leni... to chce znova probdít noc - po takové krásné zprávě :) :)
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, v Ne bude "video konference" mezi NY a T s babičkama a dědečkama a šampusem - bo tož to se musí oslavit, ni? :o))

      Vymazat
  3. Krásný fotky v krásné přírodě a ještě završeno krásnou zprávou....a....tak to má být :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Eli, od té doby, kdy jsme se to dozvěděli, se s manželem permanentně usmíváme :) A tak to má být! :)

      Vymazat