6. 5. 2013

A budeme malovat...

...strom na zeď. 
No můžu říct ne, když na mně Bláža vybalila toto? :o))



 Dva nádherné vrchlíky pro zvonkohry... Jedna bude v pergole na zahradě a druhá? Přemýšlím, jak ji zavěsit na balkonu doma..hmmm?


 Ten vyděšený pták :o))), ten bude taky v pergole - hned mě napadlo, kde přesně mu to bude pasovat nejlíp!


 A ty úžasné makovice.... Na bambusových tyčkách pěkně v záhonu... To už taky vím, kde :)



 Asi milion nádherně zvonivých komponentů pro zvonkohry!...Bláža není žádný troškař, že? :o)))


 A tento fešák, taky od ní, ten mi už nějaký pátek dělá parádu v obýváku :o)


Bláža... To je má spolužačka ze základky - když má být sranda, tak jedině s Blážou. Když je na někoho spolehnutí, tak na Blážu. Když chcete cokoliv ušít, či uplácat z hlíny, či slepit z papíru, vyrobit ze dřeva, uvařit, upéct, zorganizovat výstavu, dětský den, ples, vyzdobit hájenku (třeba) - tak za Blážou....Jo, a naposled dělala obkládače ve své nové kuchyni. Takže je i zedník. :o))
No, taková "fajna baba" od nás :o)

17 komentářů:

  1. Leni, to je nádhera .... Bláža je prostě "superžena" .... je fajn mít takové báječné kamarádky ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Bláža umí a Bláža jede! Nádhera opravdu, už se těším na hotovou zvonkohru! To bude parády. Tak pěkné dny a je super mít príma kamarádku do pohody i nepohody. Ajkabublinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, je to tak! I do nepohody... Ale Raději jsem s ní když je pohoda - to je pak i sranda a ta teda za to stojí!:o))))

      Vymazat
  3. No teda, to je paráda, tie makovičky sú perfektné. Pozdravujem Blážu, je to žena do voza aj do koča, ako sa u nás hovorí. Krásny večer. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni díky - doufám, že si to přečte - odkaz jsem jí poslala :)

      Vymazat
  4. Je to nádhera, všechno:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je - já vím a pořád na to čučím a nevěřím :))))

      Vymazat
  5. Není nad fajn baby s šikovnýma rukama. Bláža UMÍ!!! A já se těším na fotečky dokončených dekorací. Tak pěkně navlíkat! Papá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bláža fakt umí. Kdybys viděla všechnu její keramiku, výzdobu na stolech, PW deky,... šije si i plesové šaty - a to teda čumím, jak chleba z tašky!!
      Na navlíkání se strašně těším :)

      Vymazat
  6. Bláža do každé rodiny!! ( no, tak jo..aspoň do každé dědiny-aby bylo kdykoli komukoli poraděno, rozesmáno, pohlazeno!!)
    Fest zdravím Blážu a tebe, ďoucho!

    OdpovědětVymazat
  7. Kde se taková Bláža dá sehnat?! Nutně potřebuji vyděšeného ptáka pod pergolu a tak tři makovice do záhonků!!! Leni, to je taaak úžasné!!!!! A Leni, máš zkušenost s těmi hliněnými komponenty, vydrží i ve větru, nerozbijí se? To je taaaaak krásné!!!! Už se těším, co vše vyrobíš a pak rychle nafotit v akci! :) Papa, Jola

    OdpovědětVymazat
  8. taky chci takovou Blážu!!!!!! musí s ní být i legrace:-) sem s ní:-)) a jestli ji chceš utajit ..tak ji aspoň pozdravuj a nechej naklonovat :-))))

    OdpovědětVymazat