25. 8. 2012

Pod mrakem....

Konečně v noci sprchlo! ...ovšem ráno to nebylo ani poznat... :-(
Pod stromy, keři, ba i pod většími květinami...tragické sucho...








 Mám pro ptáčky v záhonu s rododendrony malý bazén. Ještě nikdy jsem je nefotila při jejich lázni. Dnes jsem si zahrála na šmíráka a jednoho rehka při jeho hygieně cvakla. Chtělo by to lepší foťák!


6 komentářů:

  1. Krásná reportáž Leni. Bazének pro ptáčky by se mi taky líbil, ale šmírovat bych tam mohla jen kočku, jak číhá na ptáčky:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zahrada ti hezky kvete i kdyz je sucho,me konecne rozkvetla prvni Narciska je videt ze se u nas blizi Jaro.Ptacci jsou radi ze se maji kde vykoupat.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně ti to kvete. Vřesy mám moc ráda a afrikány taky. Jen se na ně poslední dobou dívám jako na potenciální barvy a v rukou mi přitom cvakají nůžky. Bohužel jich mám letos v zahradě málo, tak nůžky v ruce musím zklidnit.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné vřesy, Leni. Však jsem je obdivovala i v minulém článku. :o) U nás je už pořádně mokro. Celou noc pršelo a včerejší taky. Chtěla jsem si vyrazit na vyjížďku na koních, ale takhle by to bylo o ústa.
    Prímovou neděli a pozdrav Mufovi,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vřesy máš opravdu ukázkové!!! Co jim našeptáváš a slibuješ, že tak krásně rostou a kvetou?! :-) Zákoutí pro ptáčky je také pěkné, moc se mi líbí... no máš to tam krásné!!! J.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky a ta zahrada je úžasná...asi si Tě někdy pozvu, až budu zakládat tu svou:-)

    OdpovědětVymazat