22. 8. 2012

Dneska by to šlo...


Jsem si řekla, dodala si odvahu takovým tím "emerickým" způsobem: TY TO DÁŠ!!! ...a šla na TO!

Já mám jeden takový problém. Já než se k něčemu rozhoupu, tak: buď už TO není, nebo TO není aktuální, nebo se mi TAM nechce, nebo ... A vůbec, jsem váhavá a nerozhodná a mnohdy pak lituju... O mokrém plstění uvažuju už tak dva roky.... Strašně jsem to chtěla vyzkoušet, ale bála jsem se sama, ač jsem zhlédla cca 100 různých videí postupů na jůtůb... Přečetla hodně článků na netu... Že to prostě pokazím a škoda materiálu..
Doma už bylo všechno: bublinková folie, záclona, mýdlo,.... (jak to, že nikdo nikde nepsal, že je třeba nastrouhat toho mýdla jenom trošku? Teď mám nadělané mýdlové vody na koberec do obýváku!! :o))) ..no nic, přidám sodu a ještě cosi, co tam patří a bude sliz na prádlo do pračky :o)
A tak jsem si dnes dala od zahrady volno, udělal kapučíno (stejně jsem ho pila zase studené, páč jsem byla tak vystresovaná z TOHO....chjo..) vytáhla starou osušku a.....
OOPS.... NEMÁM TRUBKU na válení!
Pobíhala jsem po bytě a koukala, co by ji mohlo nahradit. Vysavač máme tak blbý, že ty trubky nejdou rozpojit, takže banán....Váleček na nudle - krátký, takže banán... Garnýž ze závěsu na dveřích - co když bude pak flekatá? Takže....
Volá na mě dítě ze sprchy (protože jsem naříkala nahlas - věděl wocogou) 
"A co takhle bambus?" (pomůcka na sprcháč na okapání vypraných věcí, které suším na ramínku, když na balkóně to nejde, páč máme šňůry dole…)
No, krapet dlouhá tyčka, ale šlo by to :o)
No a tak jsem se POKUSILA a TOTO je výsledek:

 Abych si neobrousila tlapky o záclonu, naplnila jsem mikrotenový pytlík dalšími pytlíky a ze začátku to dělala touto pomůckou. Zájemci můžou klidně kopírovat...:o)
 V mezidobí jsem odbíhala k PC a študovala, jak to píše Vladěnka, co teď...co pak...jak dlouho a tak podobně:o)
 V procesu :o)
 Na holé ruce je to strašně příjemná záležitost (už bez záclony)
Všimněte si, prosím, KOLIK mám mýdlové pěny v misce! :o)))
 No jasně....
 Po několikerém válení a přebalování....
 Po vypláchnutí mýdla - stále jsou patrné ty čudliky...hmm...
 Záříce štěstím, že to nedopadlo "na vyhození", ptám se syna, že co jako na TO říká?
"Hm....Jako by to dělalo děcko ve škole"..... 
Hm...No tak jo, no... Dík.. :o)

 A toto je výsledek mé předchozí "akce". Žlutá fáčovina (2 šálky) na zeleno a 3 klubka bavlny ze spáraného sekáčového svetru.

A zrovna jsem se dočetla o jedné krásné akci, takže, kdo máte zájem - nakoukněte k  Věrce


11 komentářů:

  1. No jó, dařilo se. Poptávala jsem se totiž v mých komentářích, aniž bych se k tobě podívala. Byla to zkouška, nebo z tvého filce bude něco konkrétního? Každopádně gratuluju k výsledku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako kdybych bych cetla o sobe,chci neco delat a pak o odkladam a omlouvam se ze z toho a toho duvodu nemuzu zacit.Plsteni ty vyslo pekne,tak az se k tomu konecne dostanu tak vim ze nemusim delt tolik mydla a take si jeste musim poridit nejakou u trubku abych nebehala po dome jako ty.Sala i bavlna se pekne obarvili.U Verky jsem se uz take zapsala a tak mam dalsi duvod proc nemuzu delat to co uz tak dlouho odkladam.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, Leničko, to ses vyřádila a kolik sis dala práce s fotkami. Tenhle postup vůbec neznám, ale výsledek vypadá hodně dobře. Přeji krásné léto a zábavné tvoření. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Leni. Všechno, co "umím", umím hlavně díky Vladěnce! Ještě to má takové ty nedostatky, ale strašně se mi tato technika líbí a asi už jsem zase v tom.. :o))))

      Vymazat
  4. Luuuu, Leni, Ty si ale akcni zena o:-) Mas fsecicko opet paradnickyyyy....

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. No, šetři chválou...Až tak 10. pokus možná.. :o)))

      Vymazat
  6. No teda .. to musel být příjemný čas ... a krásný výsledek ... jo a k Věrce mi nejde juknout.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten odkaz na Věrku jsem už spravila.
    A čas to byl takový...jako na prvním rande:o)) No hezký, ale rozpačitý:o))
    A děkuji..♥

    OdpovědětVymazat