4. 3. 2012

Nedělní program...

Od večera na mě čekalo žehlicí prkno s povlečením pro kluka na privát. Ta nejhorší hromada už byla v komíncích ve skříních, tak jen to...Uf!.... Pak vepřové na hříbkách se smetanou a s vařenými brambory, mezitím dvě pračky a ještě mezi tím ... :o) no jo, píchání jehlou :o)
A když jsem žehlila to povlečení, zakoukala jsem se na tu krásnou kombinaci modré, zelené a tyrkysové z IKEA a přišlo mi to jako krásný nápad, i použila jsem :o) No a tak jsou na světě další tři kousky třeba na kabát, na svetr, na tašku...Na cokoliv. Zítra jim dám ještě brožové můstky a budou hotové...
Na tu bábovku, co jsem měla na dnešek v plánu, tak na tu jsem úspěšně zapomněla.... Já si budu muset psát už i rozvrh dne...(papírky do obchodu jsou jaksi už samozřejmostí....Už ..no asi od té doby, co chodím nakupovat :o))





Jsou tak trochu víc prostorově výraznější :o), ale myslím, že to nevadí...Zase třeba na kabátě, než nějaké tintítko...že jo?.. :o)

15 komentářů:

  1. Leničko, moc tě zdravím a jsem v úžasu nad Tvým krásným tvořením. Brošničky jsou překrásné. Koukám, že jsi se našla :-) A koukám dále... Stránečky na Fléru. Jako bys to dělala od nepaměti. Krásné, barevné a přirozené. Přeji Ti hodně radosti z tvorby (ano, tohle už tvorbou skutečně nazývám) a zdravé prstíky k tomu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou nádherné!!! Připomínají mi malované kamínky, takže myslím, že by byly pěkné i jen jako dekorace. Fakt moc pěkné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, malované kamínky...A já, že už jsem ten tvar někde viděla! :o))) Já nevím, tak nějak po všech těch kuličkách mi to přišlo... :o)
      Díky Katuš :o)

      Vymazat
  3. Jéééé, a ty jsi už teprve nezahálela. Začínáš být mistr - velemistr. A neboj, u nás bábovka dneska taky nebyla. Aspoň neztloustnem :-)
    Šlo to jen tak z hlavy, nebo jsi měla inspiraci? Připomíná mi to oblázky pod tekoucí vodou, porostlé řasami. Moc hezké. Vlna je krásně tvárná viď?

    OdpovědětVymazat
  4. Leni ty jsou překrásné!!!! Moc se ti to povedlo a bábovka neuteče.. ty jsi taková šikulka!!! pa Dita

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou krásné!!! Opravdu jako oblázky. Jsi šikula!!

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, sou nadherneee, proste umis, no.-..

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné brože,jde ti to. A dobře vím jaké to je, když se člověk ponoří do tvoření a zapomene na okolní svět. Už dávno si píšu nejen papírky do obchodu,ale i co je který den třeba udělat.
    Hezký den,Veronika

    OdpovědětVymazat
  8. Teda Leni, chvíľu má človek absenciu a Tebe sa "urodilo" toľko krásy! Sú nádherné, také výtvarné, nápadité a hlavne jarné a veselé. Určite oživia šedé jarné kabáty! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne brošničky, neuveriteľná kombinácia farieb. Krása. Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. pánečku, to je úžasné, nádherné farby

    OdpovědětVymazat
  11. Všechny jsou krásné, ale ta modrá brožka prostě vede!

    OdpovědětVymazat
  12. to jsou náádherné výtvory.
    Jo, papíry do obchodu mám dávno, už si píšu na papírek i tom, že si musím umýt hlavu...

    OdpovědětVymazat