Abyste rozuměli. Já to tak prostě mám. Téměř vždy cokoli, kamkoli, jakkoli...s křížkem po funuse.
Je to moje "prokletí"... Měla jsem to tak i ve škole. Látka mi "docházela" s půlročním zpožděním :o))) Což, uznáte, byl docela problém... :o) Ale přežila jsem a na docházku do ústavu SPŠE ve Frenštátě vzpomínám s nostalgií a láskou...
P.S. - všimněte si - není tam kočka! - spí na židli v pokojíku :o))
Zázvor v medu: Oloupat kořen zázvoru, nastrouhat a smíchat s medem. V těchto skleničkách je 1/3 zázvoru, zbytek med. Jednoduché a moooc dobré :o)
Zbývalo dodělat ještě dva polštáře. Tak tady jsou :o)
Zázvor do medu? To mi musíš poradit, jak na to? Normálně otevřu med a nastouhám? Žádné míchání nebo tak něco?
OdpovědětVymazatLeni, u vás je to útulné. Hned bych se tam uměla urochnit :-)
Polštářky jsou parádní!!! A budou se ještě hodit, neboj, tropy hned tak nebudou ;-)
OdpovědětVymazatJanus - nestraš! :o)))
Vymazatmoc krásné..hlavne ty polstáre..ty jsou na tulení akorát :)
OdpovědětVymazatŽádné pozdě! "březen - za kamna vlezem, duben, ještě tam budem" ;-)
OdpovědětVymazatJá mám taky ještě pár skleniček pečeného čaje v zásobě.
A zrovna si jdu uvařit, když už je o těch teplých věcech řeč.
A polštáře jsou krásné.
A taky bych se přimlouvala za recept na ten zázvor.
Jéé Leni, polštářky jsou parádní! Takovej ten do modra s třapením, ách. Zázvor v medu pak papkáš na lžičce, nebo dáváš do čaje?
OdpovědětVymazatLeni tvůj dnešní příspěvek mě fakt pobavil.. asi úplně všechno co jsi napsala je moc milé.. Ten zázvor v medu to asi zkusím napiš nám jak se to jako užívá.. mě zázvor čerstvej nechutná přijde mi že pálí a pálí i takhle v tom medu ?? Vím že jsem zvědavá ale.. musím se zeptat. POlštáře máš luxusní.. pa Dita
OdpovědětVymazatPár dní jsem tu nebyla a tolik novinek. Polštáře jsou famózní a barevně vymazlené. Hrnek s čajem, natáhnout se na pohovku, na březen ideální program. A myslím si, že nejsi vůbec s křížkem po funuse, ale máš parádní náskok :-)
OdpovědětVymazatJe ty jsou pěkný...
OdpovědětVymazat