10. 3. 2012

Na přeskáčku...

Můj výchovný systém už selhává...? Sedí vedle u stolu, je půl 11, sobota, snídá kapučíno a Margotku, pouští na přeskáčku tvrdý rock, balady, popík...a neposlouchá mě!.... Ani raději nechci vědět, jak to chodí přes týden na privátu :o)
Ale jinak je to zlaté děcko :o))


Občas každému přijde do cesty ta smutná událost, že se musí s někým rozloučit. Rozloučili jsme se s tetou mého manžela... Jestli se dá podle zúčastněných soudit obliba, teta byla opravdu velmi oblíbená...Byla hodný člověk... A to, co by mělo být samozřejmostí a stává se tak pomálu, stalo se jí. Odešla po dlouhé nemoci doma, mezi svými....Jak vzácné, dnes....
 Poslední ze tří hyacintů už ukázal svou nádheru....A vůni....


 Nechápu, jak ten náš kočka může být taková "pracholapka"?


6 komentářů:

  1. Leni přeji Ti krásnou sobotu.někdy Tvůj blog prolétnu s povzdychem nad tou krásou co jsi zase a opět vytvořila ..(zrovna říkam manželoví ,že se to taky CHCI NAUČIT !?!..jo jo přesně jak jsem psala 9 řemesel a desáta bída)



    ale to jsem trošinku odbočila,proč jsem dnes nevynechala komentář je : že jsem Vám chtěla vyjádřit svou upřimnou svou soustrast ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky. Výchovné metody asi selhaly i u nás... Místo večeře mají holky Toffifee, na zprávy se dívají děti místo mne. Oběd vařím pro sebe, oni to přece jíst nebudou..úkoly si dělají na zemi, místo na stole...neřešííím.

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, to je mi líto, že jste teď měli smutné období. Držte se!

    A tu margotku mu dovol, potřebuje stále dobíjet energii :-)

    Leni, opatruj se a mějte krásný sluníčkový víkend! Pa, Jola

    OdpovědětVymazat