5. 12. 2011

Ono se řekne "okno"...

Začalo to sportem. Syn běhával OB a já jsem se jednou ukecala, že bych se šla po lese proběhnout s ním. I běžíme sobě a najednou strouha. Zvednu se s mohutným odrazem do vzduchu jak těhotná laň a na vrcholu pomyslné křivky jsem se poněkud zastavila (představ si Matrix) protože periferním viděním mé oko + mozek vyhodnotili, že "dole je něco, co se Ti líbí!" I dopadla jsem a koukám, on to krásný čtvrtkruhový okenní rám i s kličkou (od bláta a jiného čurbesu, ale já vždycky vidím to světlo na konci tunelu:o)). I bylo po běhu. Synáček jen nechápavě kroutil hlavou, že normální (nejsou normální!) lidi do lesa bordel nosí a JÁ ho vynáším :o)
Tak na ten rám ještě nedošlo. Pouze jsem ho zbavila všech nečistot a krapet ošetřila, a už několik let je ve vyčkávací pozici, až jednou poletí TA Můza, políbí mě a já ho zachráním...Ty ostatní rámy šly tak nějak ..samy?.. Nadsvětlík slouží u kamaráda jako nadsvětlík, malé okno jako dekorace našeho obýváku, další nadsvětlík zdobí zádveří naší předsíně, a poslední slouží jako "osvětlovací zrcadlo" na zahradě. No a tři další okýnka jsou teď dvířka skříňky rovněž na zahradě...A pod postelí a na garáži mám ještě slušnou zásobu :o))
No vy byste měli to srdce je zahodit???










3 komentáře:

  1. Prekrasne, leni....Ja ty Tvoje mozaiky obdivuju....Nicmene se mosim pochlubit, ze nas ceka rekonstrukce pudy na detske pokojiky a prislusenstvi, tak doufam, ze koupelnicka s WC bude pod mou mozaikovou taktovkou...Urco prindu na cenne rady o:-) a vychytavky o.-))) Papa a krasny zbytek nedele..P.

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé! Já mám taky schovaný starý okna na skříňky a zrcadla... Tak to je krása, zatím jsem to viděla jen v hlavě.:)

    OdpovědětVymazat