4. 3. 2014

..Jsem se přinutila..

Takže, dokud je venku "nejarně", je řeba toho využít k domácím pracem. Tím nemyslím mytí oken, praní koberců nebo nedej Bože ŽEHLENÍ !.... Žehlím jen to nejnutnější, jako: synova trika,... synova trika,... manželova trika..., synova trika..... Šmarjá! Jednou to sem dám, až to vyžehlím, kolik jich má. A prý furt nemá v čem chodit!!
No, takže jsem dodělala ty jehelníky. A jsou na Fleru.







14 komentářů:

  1. Leničko, jsou nádherné !!!!! Marki

    PS: S tím žehlením "nejnutnějších" věcí jsi mě móóć pobavila i lehce vyděsila .... mám dva / zatím malé/ syny a jednoho /zatím skromného/ manžela..... pomóóóc !!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Leničko tak ty jsou úžasný.. překrásný fakt !!! Bejt tebou tak bych se na ty trika vyprdla :-)) , já už trika vzdala , žehlím jen ty s límečkem, buď ráda že ti nenosí košile.. ty jsem tedy ještě nevzdala , protože to tak nějak nejde :-)) vždycky když jich žehlím cca 30 ks tak si říkám , že příště to už nenechám a budu je žehlit pravidelně po každém praní .. ale nějak mi to nejde dodržet.. a tak pak žehlím několik hodin v kuse, než se manželova skříň zase naplní.. papa krásné dny Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak naštěstí chodí manžel hlavně v tričkách a košili mu vyžehlím, když nějakou potřebuje a totéž syn. Žehlit 30 košil by mě asi zabilo:))
      A děkuji:)

      Vymazat
  3. Leni, ty se nenudíš, viď? :) Jsou super!!!
    Jedna kamarádka mi radila, že když správně rozvěsím, nebudu muset žehlit. No, jednou si ji asi pozvu domů, aby mi to předvedla. Já prostě žehlit musím :)
    Měj se krásně! Pa, Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím věšením.. Někdy věší prádlo mí chlapi a je fakt, že to moje uschlé vypadá jinak:) ...líp:)

      Vymazat
  4. Leni, no ty jsou ale parádní ... jeden krásnější než druhý ... hračička, barvička

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů, ty jsou náádhernééé.

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, jsou nádherné! A žehlení...kapitola sama pro sebe... i když nedávno jsem přestěhovala prkno a žehličku do patra do koupelny spolu s magneťákem, pustila si k tomu moje oblíbené písničky, žehlila, zpívala, tančila u toho a bylo mi fajn... zbytek rodiny dole, po nějaké době se přišel muž podívat, otevřel dveře a říká: "Ty si tady tancuješ???" ... skoro až jakoby se chtěl o to žehlení poprat... tak třeba mi to jednou budou rvát od ruky, že si chtějí také užít :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, to znám:) Když jsem doma sama, tak taky u práce provozuju tyhle pohyby :) Jinak ne, páč by se asi smíchy neudrželi :)

      Vymazat