13. 3. 2013

A jak to bylo dál?

..."Okamžitě na sono!" - řekl v pondělí na kontrole pan MUDr., když jsem si stěžovala, že mě už od pátku ta noha fest bolí a je nějaká těžká nebo co...
A tak jsem si neplánovaně šla užívat hotelový pobyt noc á 100,-Káčé, neboť, abych si tu marodku fakt užila,  přidal se mi i zánět žil od kolene dolů... :o)
Ale jen co mě naučili trefovat se jehlou kolem pupíku a neomdlít u toho, pustili mě domů. A mohla jsem si vybrat - buď si budeš hrát na jehelníček, nebo si připlatíš a dostaneš nějaké suuuper tabletky. Hádejte ..
No jasně, že jsem neváhala a připlatila si! Zas takový borec nejsem a ta jedna modřina po čtvrtém vpichu mě taky přemluvila .. :o)) Tak si teď budu ředit krev, budu si dávat pozor v kuchyni, aby nože nebyly příliš ostré, nebudu dráždit kočku, i když mu ostříhám drápky a nadále využívat pohodlí našeho gauče...

No, a taky se budu těšit na tohle: ♥♥♥...







9 komentářů:

  1. Leni, no teda!!! Tak ať tabletky fungujou, také bych si připlatila... a na jaro, léto na zahrádce se těším letos moc, je ta zima nějaká dlouhá! Máš to na zahrádce krásné!

    OdpovědětVymazat
  2. Když smůla, tak pořádná, viď. Dávej na sebe pozor.
    Já už jsem se lekla, že ty sedmikrásky jsou letošní a začala jsem se durdit, protože u nás je teď právě za oknem chumelenice. A ono je to těšení, tak to já se přidávám, bude nás víc a jaro přijde.
    Foukám ti nožičku na dálku, ať už se ti zahojí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to přeji rychlé uzdravení. Manžel si také píchá injekce na ředění krve - plně je hradila zdravotní pojišťovna a deset jich stálo skoro 2800 Kč. Hlavně, že už nemusíš využívat "hotelu" za 100 Kč za noc:-) - Také se těším na jaro a zatím nám tu znovu chumelí. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
  4. Leni!!!! Opatruj se! :) J.

    PS: Ty fotky ze zahrádky... aaaach!

    OdpovědětVymazat
  5. Leni, moc mě mrzí, že se ti to takhle komplikuje,..... držím palečky ať jsi brzy fit ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, až to bude venku vypadat jako na fotkách, budeš určitě v pořádku, tak se opatruj a nic neuspěchej,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  7. Leničko je mi moc líto, že se ti to takhle kompilkuje, posílám ti pohlazení ..určitě bych si taky připlatila za pilulky dělat ze sebe jehelníček to není to praví ořechové.. moc tě zdravím a přeju ať jsi brzy fit a už žádné výlety do hotelu za 100 Kč !!!! pa Dita

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, to je teda komplikace. Hlavně se brzy uzdrav. Já bych si teda dobrovolně injekci nepíchla ani náhodou. Ještě že jsou pilulky :-))
    Fotečky jsou nádherné - už aby to bylo. Martina

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji všem za "slova útěchy" ♥(...to je jak o funuse, že? :o))...)
    Zobu tabletky a pomalu nohu zatěžuju. Koleno až tak už moc nebolí, ale je celé ztuhlé. To bude sranda to zas rozhýbat..:o))

    OdpovědětVymazat