24. 7. 2012

Tak nevím...

Tohle už je na mě moc. :o)))
Zapošívala jsem na gauči uzlíky (KONEČNĚ zase jeden kostlivec...) na mé už dlouho uháčkované dece, u toho kapučínko a TV puštěná na jakýsi přírodopisný pořad o kukačkách (to jsou ALE!...ty kukačky..) Sama doma... Klid... Přijde kocour, zcela samozřejmě si vyskočí na gauč (zakázaný prostor), lehne a ...čumí... No jo no, ptáčci - to on rád :o) Velmi zaujatě pozoroval cvrkot v TV. Kukačky skončily, kocourovi už mezi tím pomalu klesala hlava a najednou koukám, spí. (Tady bych dala rovnítko kocour vs. člověk). Ale jak? Ty pozice jsem musela každou chvíli fotit, protože takhle jsem ho ve spánku ještě neviděla dovádět :o)))
Jasně! To je to samé, jako když  já sleduju v noci nějaký krvák a pak se mi to do rána honí hlavou! :o))) Asi bych měla taky pěkné fotky :o)))










7 komentářů:

  1. Leni ten váš kocour má fantastickou barvu. To bych asi furt měla chuť na kafe se šlehačkou a k tomu čokoládový bonbón :)
    Náš pes spával nejraděj na zádech packama nahoru, je holt poznat, když se zvířata cítí v bezpečí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o)) No, když si dávám kapučíno, tak je fakt, že mi splývá s hrnkem.:o))
      V bezpečí je, to jo, ale já jsem nedůsledná ve výchově - pantáta fuč=kocour na gauči :o))

      Vymazat
  2. Jo kočičí sny o kukačkách .. že jo... by na takový filmy měli dávat hvězdičku pro kočky :-)) ale věřím , že ty jako hodná panička , by jsi mu stejně dovolila se koukat. Měj se krásně Luňulko ty i ten tvůj kočičí krasavec.. pa Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, to bude asi všude stejné, viď? :-) Manželovi rodiče mají jezevčíka a ten ve spaní běhá. Nejspíš za žrádlem. Ten totiž neodolá ani vařené cibuli. Hlavně, když může mlasknout :-) A když přeskočím na toho člověka... tak náš človíček Adámek ve spaní občas křičí "auto, hm, no jo no" :-)
    Měj se krásně!!! Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o)) O běhajících pejscích už jsem viděla pár videí na jůtub a mohla jsem se umlátit smíchy:o))) A vůbec ta videa o zvířátkách jsou super!:o)))
      A Pája, když byla malinká, tak si i zpívala ze sna! Tehdy byla marod a mě něco probudilo, poslouchám a ona si zpívá z večerníčku Mach a Šebestová! :o)))

      Vymazat
  4. Ti naši kocouři to dělají taky :)Líbí se mi ta poslední fotka, kde má kocour zavřené oči. Vypadá jako hračka, které chybí přišít oči :D Jinak dneska mi manžel ráno řekl, ať vyberu peníze, že nestíhá a že nechá kartu v obýváku. Já jí před odchodem ven 20 minut hledala a pak jsem si všimla, že na ní leží kocour. Nenapadlo by mě, že ji zalehne, není ani teplá, ani měkká, evidentně mu to bylo jedno :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jejich polohy mě stále udivují:-) Je to u vás jako u nás přes kopírák:-) Někdy naše Míca ještě ze spaní mlaská, dost nahlas, asi se jí zdá o myškách:-)

    OdpovědětVymazat