13. 6. 2012

Odměna....

Když byly děti malé, tak skoro po každé návštěvě paní doktorky jsme museli navštívit buď hračkárnu nebo novinový stánek - to podle závažnosti provedeného úkonu.
Třímaje se hesla, že "mladý jsi tak dlouho, dokud si umíš hrát", které jsem modifikovala pro vlastní potřebu v souvislosti s návštěvou lékaře - "když to dobře dopadlo - udělej si radost", jsem si dnes udělala radostí hned několik :o).....manžel ví jen o jedné.... PST!!
Před plánovanou cestou do Frýdku-Místku na kontrolu (fakt nic vážného - prý - první radost...) jsem u PC slintala nad nabídkou  metráže v krámečku u Šárky a slíbila si, že se na tu nádheru kouknu z blízka a navíc poznám další e-kámošku (tak mé kamarádky z netu nazývá dcera:o)) z hnízda Galerie Marina .
JENOMŽE...časově mi to vyšlo tak blbě, že jsem ke krámku dorazila zrovna, když Šárka odešla na obědovou pauzu...No a tak začalo to moje "udělej si radost. V průjezdu, kde má krámek Šárka se na konci na mě smály otevřené dveře a za nimi jsem viděla to, co vidím strašně ráda, ale nesmím tam chodit moc často! Říkám tomu "korálkárna"... Strašně mě svědila peněženka, ale přežila jsem to jen nákupem filcových A4 + nějaký ten metřík voskové šňůrky a pár brožových můstků...
Bylo poledne a já měla hlad a chuť na kafe. Kousek nad krámky jsem našla cukrárnu, no a tak jsem sezobla kafe a dva tvarohové koláčky, jenže jsem ještě pořád měla čas. Frýdecké náměstí u zámku je moc krásné...Už dlouho jsem tam nebyla a tak jsem se šla projít. JENOMŽE... jsem uviděla výlohu s botičkami...no a tak jsem vešla...hezké botičky tam měli...no a tak jsem si koupila sportovní sandály na léto, které náhodou fakt nutně potřebuju - manžel ví :o) Tudíž - z procházky po náměstí nebylo nic :o))
Odnesla jsem krabici do auta a vyrazila směrem k vytyčenému cíli - látky...látečky...
V krásném krámku byla za pultem usměvavá paní a když jsem po chvíli řekla kdo jsem, měla jsem pocit, že se známe už opravdu hodně, hodně dlouho... Víc než hodinu jsme plkaly a k tomu vybíraly látečky pro můj projekt červeno-béžovo-bílé deky. Dozvěděla jsem se pár "drbů" - ale milých, dostala několik rad, nakoupila krásné látky....Ale už dnes vím jistě, že jsem URČITĚ něco zapomněla (hlazený vatelín Šárko...:o) a že se TAM budu muset zase vypravit. Počítám někdy koncem léta... :o)

 Miluju tyhle krásné štítky, razítka, visačky...
 Obsah tašky je ta NEJVĚTŠÍ dnešní radost... (po panu doktorovi samozřejmě...)
 Vínovou batiku a bílé puntíčky jsem už doma měla a budou se k novým látečkám skvěle hodit :)
 Filc...na podšívání plstěných broží a kdo ví, na co všechno ještě :o)
 A toto je, prosím, úlovek s bazaru kousek od polikliniky - druhá dnešní radost 
Trošku vydrbat a uvidíme... :o)
 Sandálky na léto...:o)


6 komentářů:

  1. Leni, tak je fajn, že kontrola dopadla dobře a odměn není nikdy dost ;-) A v dobrém závidím návštěvu krámku Šárky, škoda, že to mám daleko a mohu slintat jen virtuálně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a já to mám relativně blízko a o to je to nebezpečnější! :o))))

      Vymazat
  2. Juj Leni, tak to byl ale extra úspěšný den ... ;o je dobře ... krásné zprávy a ještě lepší úlovky ...

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé ty látečky, to je taková krása! Doufám, že uvidím, co z toho vytvoříš. Škoda, nebo ještě že?, nemám taková lákadla nablízku taky. Já bych utrácelaaa!

    OdpovědětVymazat
  4. To já chodím plkat za Šárkou poměrně často, je to tam fakt nebezpečné:-) Vždycky jednou za čas za odměnu po práci;-)

    OdpovědětVymazat