8. 6. 2012

Na přání....

A to je ten problém... Tohle mi nějak nejde a leze TO ze mně jak z chlupaté deky. Co? No cokoliv, co kdokoliv po mně chce. Nejlíp se mi tvoří spontánně. Musí  se mi chtít, ale i když se mi kolikrát strááášně neeechce....Jakmile si k práci sednu, pak nevidím hodiny a probere mě až hlad nebo čelo opřené třeba o šicí stroj :o))
I hrála jsem si kdysi a vytvořila jehelníčky. Takové normální, co se toulají kolem šicího stroje po stole, či při nějakém špendlení, třeba deky, po podlaze... Jedna zákaznice na Fler mě oslovila, zda bych nezkusila jehelníčky na ruku. Pravda, už jsem o nich slyšela, ba už nějaké i viděla, ale ještě nezkoušela vyrobit. No a tak jsem si řekla, proč ne. Stejně jsem je jednou chtěla prubnout.
Koncept stejný, jak na ty velké, ale....A pak začala různá ale..  No, nakonec jsem se s tím nějak poprala a vznikly tyto 4 kousky na přání v těchto barvách.
Více fotek je na Fler








19 komentářů:

  1. Lení, hezky jsi se s jehelníčky poprala :-) Jsou moc pěkné a taky obdivuji vaší zahradu !!!
    Měj hezký víkend. Ahoj. Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle taky nemám ráda, dělat něco pod tlakem, být nasunutá na určité koleje. Na druhou stranu ale když vidím, jakou krásu jsi vytvořila i když se ti moc nechtělo... Ten druhý jehelníček jsem si ihned zamilovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, bude nás určitě hodně, kdo tohle "nemusí"..
      A děkuji Vladěnko ♥

      Vymazat
  3. Já to mám přesně tak... jakmile mám něco udělat na přání, zaseknu se a nedělám nic. Do zakázky se mi nechce a u ostatního si říkám, že nemůžu, dokud neudělám tu zakázku a tak nedělám nic ... taky nejraději tvořím spontálně. Ty jehelníčky jsou supr, taky se mi nejvíc líbí ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudeme my nějaké "nemocné"? :o)))
      Ale je to fakt o tom, že TO přijde samo a pak TO odsejpá... :o)

      Vymazat
  4. Překrásné jehelníčky, dvojka u mě taky vítězí :).
    Hezkou neděli. M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji...Neděle vypadá líp než včerejšek, tak snad se vydaří:)

      Vymazat
  5. hezouné jehelníčky. Vidím ho na ruce při zkoušení oděvů.povedly se ti ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Páááni, ty jehelníčky jsou čmankózně vymazlené:o))). Fanfárovou nedělku Míša

    OdpovědětVymazat
  7. Leni ty jsou fakt úžasný.. všechny tři , ale u mě jak jinak.. vede ten první, jak jinak než romantika.. měj se moc krásně a úplně ti rozumím, já si pořád říkám až došiju všechny zakázky tak pak... a poslední měsíce nejsem schopná těch pár věcí pro jiné dodělat..a pak nemůžu šít to co bych chtěla jen tak pro sebe.. je to takový začarovaný kruh.. pa Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Dituško, no, já s prací na zakázku moc zkušeností nemám. Záleží o co jde a jak moc mám "prostoru" :o) Ale trápím se každopádně a myslím, že je to pak i znát.. :-/

      Vymazat
  8. Leni, jsou parádní!! A naprosto Ti rozumím, proto bych asi na zakázky šít nemohla ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Leni, krásné, moc se ti povedly!!! J.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoja Leni, no to sou ale skvosty prevelikeeee, nadhera, tleskam jako hrom...

    OdpovědětVymazat